Одложено суђење Зорану Марјановићу

ГС
Foto: TANJA ĆULAFIĆ / RAS SRBIJA

Пред Вишим судом у Београду данас је одложено суђење Зорану Марјановићу, оптуженом за убиство супруге Јелене Марјановић другог априла 2016. године на насипу у Борчи.

Одбрана Марјановића је поднијела захтјев да се у доказе уврсте аудио записи телефонских позива оптуженог полицији на дан убиства, затим видео запис емисије у којој је пјевачица гостовала и говорила о породичним односима, као и извештај о траговима обуће у блату. Уз то, тражили су и да се због трага крви у Зорановом аутомобилу марке “мерцедес” као доказ достави фотографија из телефона на којој је повреда Јеленине руке.

– Могу да доставим фотографију на којој се види повреда њене руке, коју је она сликала и послала сестри – рекао је Марјановић.

Током претреса је извршен увид у доказе у списима приједлога, али се одбрана након што је судија Јелена Шкулић прочитала све приједлоге успротивила наставку претреса, наводећи да их Суд није обавијестио о доказима који су уврштени по изузетном праву Суда, а које није предложило тужилаштво.

– Спремни смо за предмет у оном дијелу који се односи на оптужницу, а не на списе премета, јер ми клијента бранимо од оптужнице, а не од списа – рекао је адвокат Вељко Делибашић.

Потом је предложено да се докази прикажу доку-камера. Наставак је 11. фебруара у Палати правде, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана