Од фебруара наградни квиз Министарства одбране и Војске Србије

Танјуг
Foto: Илустрација

Министар одбране Небојша Стефановић присуствовао је данас састанку на Војној академији гдје је договорено покретање наградног квиза Министарства одбране и Војске Србије посвећеног српској војној историји.

Како је саопштило Министарство одбране, од фебруара, сваке прве суботе у мјесецу до краја 2022. године тачно у подне такмичари ће моћи да провјере своје знање, а оне који за пет минута, колико траје надметање, дају највише тачних одговора на мјесечном нивоу очекују вриједне награде.

Побједници ће моћи да уживају у седмодневном боравку на бази полупансиона у објектима Министарства одбране и Војске Србије на Тари, а другопласирани у објектима Војне установе „Моровић", такође у трајању од седам дана.

Како се наводи, за оне који освоје трећа мјеста, награда је пакет промотивног материјала Министарства одбране и Војске Србије.

Тест верзија квиза у познавању војне историје од данас је доступна на сајту Министарства одбране на линку , док ће квиз бити наградни почев од 5. фебруара, када ће осим званичне интернет странице бити доступан и на друштвеним мрежама Министарства одбране и Војске Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана