Држављанин Србије претукао жену и избацио из куће: "Научићу те памети"

Agencije
Држављанин Србије претукао жену и избацио из куће: "Научићу те памети"

Држављанин Србије (19) ухапшен је у Александрији у Италији због отмице, наношења повреда и породичног насиља над својом годину дана млађом супругом, с којом има троје дјеце.

Како су пренијели италијански медији, супругу (18) брутално је  претукао 17. јануара, вукао је за косу и избацио из куће.

- Бацио ју је низ степенице, а када је пала, наставио је да је шутира и удара. Потом ју је заробио на два сата, ставио је у аутомобил и одвезао до реке Танаро, гдје се тортура наставила. Док ју је шутирао и шамарао, говорио јој је да ће је 'научити памети' - наводе медији.

Несрећна дјевојка некако је успјела да обавијести полицију која је дошла да је спасе.

 - Полицајци су ставили лисице на руке насилнику и обавијестили су га да се сумњичи за отмицу, насиље у породици и тешке повреде. Истрага је у току и полиција још увијек покушава да склопи све коцкице овог језивог породичног злостављања. Наводно, на жениним ногама су откривене и ране које су настале убодима хемијском оловком - рекли су полицијски званичници.

Млади брачни пар дошао је у Италију из Црне Горе.

- Они имају троје заједничке дјеце, од којих најстарије има три године. У Александрији су се населили у сеоцету Сан Мишел, а према исказима комшија, младић је своју супругу свакодневно тукао, па су они морали да позивају полицију  - наводе медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана