Дочек 2022. у Београду уз Бреговића и Тифу

Срна
Foto: Илустрација

БЕОГРАД - Београд је један од ријетких европских градова који ће имати организован дочек Нове године и велике концерте на два мјеста, на којима ће наступити музички звијезде Србије и региона, најавили су из београдске градске управе.

Они који се одлуче за Београд на води, Нову годину дочекаће уз Горана Бреговића, са којим ће наступити некадашњи пјевач "Бијелог дугмета" Младен Војичић Тифа, а осим њих посјетиоце ће забављати и Саша Ковачевић и други извођачи.

У исто вријеме на концерту испред Дома Народне скупштине наступиће Јелена Карлеуша, Марија Шерифовић и Сара Јо. Бројне естрадне звијезде забављаће госте у ресторанима и клубовима чији власници тврде да су припремили богат програм и вјерују да ће уз прихватљиве цијене имати и добру посјету без обзира на пандемију корона вируса и ограничења условљена противепидемијским мјерама.

Београђани и гости пријестонице Србије и 1. јануара имаће прилику да се забављају пошто је и ове године дуж Светосавске и Мекедонске улице у центру града планирана традиционална манифестација "Улица отвореног срца", која ће се одржати и у другим београдским општинама. Замјеник градоначелника Београда Горан Весић поручио је да ће концерти и планиране манифестације бити одржане без обзира на примједбе у вези са епидемиолошком ситуацијом.

"Дочек Нове године у Београду биће организован уз поштовање свих мера. Град је обезбедио 50.000 маски и два пункта за брзо антигенско тестирање за оне који ће да присуствовати концертима на отвореном", рекао је Весић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана