Београд даровао прворођене српске бебе на Космету

Танјуг
Foto: Канцеларија за Косово и Метохију

КОСОВСКА МИТРОВИЦА- Канцеларија за Косово и Метохију у сарадњи са привременим органима Косовска Митровица и Приштина, са сједиштем у Грачаници, даровала је данас прворођене бебе у новој 2022.

Како је саопштила Канцеларија за КиМ, Кристина Крстић из Доње Гуштерице на свијет је донијела здравог дјечака у Грачаници, а представници Канцеларије за КиМ и предсједник Привременог органа Новак Живић уручили су јој новчани поклон у износу од 100.000 динара, као и пакет помоћи за прве бебине дане.

Живић је родитељима пренио поздраве директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића и истакао да ће држава Србија и Канцеларија за Косово и Метохију увијек бити уз свој народ на КиМ.

Подршку и поклоне, беби пакет и нова колица прворођеном дјечаку у Косовској Митровици у своје и име директора Канцеларије за КиМ Петра Петковића пренио је предсједник Привременог органа општине Косовска Митровица Александар Спирић.

Он је истакао да и данашњи дан показује дух тимског рада и заједничког прегнућа директора Канцеларије за КиМ и Привременог органа у помоћи српском народу у покрајини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана