Заплијењена већа количина оружја и муниције

СРНА
Заплијењена већа количина оружја и муниције

Бар - Црногорска полиција данас је приликом претреса стана, који је користи младић из Бара, чији су иницијали М.П, заплијенила већу количину илегалног оружја и муниције.

У стану, власништво В.П, пронађено је и одузето оружје са истеклим оружним листом на име овог лица - ловачка пушка "ИЗ 54", пиштољ "застава" са два оквира, пиштољ "ЦЗ 99" са два оквира, те револвер непознате марке без оружног листа. В.П је отац младића М.П.

Заплијењено је и више од 100 комада пиштољске муниције, 24 патрона за ловачку пушку, оквир од пиштоља непознате марке, као и нож црних корица са металном футролом, нож са пластичним корицама у кожној браон футроли, пар дрвених корица за пиштољ и кондензатор гасова – наставак за цијев од пиштоља непознате марке.

Током претреса је у спаваћој соби М.П. пронађен и црни панцир.

На тераси која се налази изнад спаваће собе пронађен је и пиштољ "пиетро берета" калибра 7,65 милиметара са оквиром и осам метака.

Криминалистички техничар је изузео наведени пиштољ пронађен на тераси и упутио га на вјештачења у форензички центар, а биће провјерено и остало оружје, оквири, муниција и други предмети.

О догађају су обавијештени виши државни тужилац у Подгорици и Основни државни тужилац у Бару, а против В.П. биће поднесена кривична пријава у редовном поступку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана