У масовној тучи повријеђени синови црногорских политичара

Срна
У масовној тучи повријеђени синови црногорских политичара

Будва - У масовној тучи на паркингу испред зграде у центру Будве повријеђени су Подгоричани Лука Ђуришић и Амар Нухоџић

Туча се догодила 3. јануара око три сата иза поноћи, када је скоро 20 момака из Подгорице, углавном малољетника у видно алкохолисаном стању, насрнуло на двојицу младића који су се враћали са новогодишњег провода.

Лука Ђуришић син је министра одбране Милице Пејановић-Ђуришћ, а Амар Нухоџић син посланика Демократске партије социјалиста и предсједника Одбора за безбједност и одбрану Мевлудина Нухоџића.

Њих двојица су у масовној тучи задобила лакше тјелесне повреде, а цијели случај полиција је процесуирала. Из Управе полиције потврђено је да су синови функционера повријеђени.

"Након туче већина учесника је приведена у будванску станицу полиције и од њих су узете изјаве. Изјаве су узете и од Ђуришића и Нухоџића. Догађај је квалификован као прекршај", речено је синоћ из Управе полиције.

До туче је дошло након размирица између двије групе младића, који су се проводили на истом мјесту.

Обрачун је кулминирао на великом паркингу у центру града. Након што је дошло до опште туче, неколико таксиста који су били у близини покушало је да реагује, а убрзо је на лице мјеста стигла и полиција која је патролирала градом.

У тучи није дошло до тежих повреда, иако су Ђуришић и Нухоџић примили неколико удараца. Према ријечима очевидаца, туча је била жестока и у њој је учествовало више од 20 момака.

Полиција испитује како су малољетници дошли у контакт са алкохолом, имајући у виду да је свуда у локалима и супермаркетима било јасно стављено до знања власницима да се морају поштовати законска правила, те да ће инспекцијске службе реаговати и затварањем угоститељским објеката, уколико утврде да се правила крше.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана