Томислав Карамарко, разведен, има љубавницу млађу 17 година, а жели заштити породицу и брак!?

Index.hr
Томислав Карамарко, разведен, има љубавницу млађу 17 година, а жели заштити породицу и брак!?

Загреб - Томислав Карамарко ватрени је заговорник иницијативе "У име породице". Шеф ХДЗ-а отворено је рекао да ће на референдум изаћи и гласати "за". Своје присталице је позвао да се поведу за тим примјером.


Породичних вриједности које заговара као шеф ХДЗ-а у приватном се животу Карамарко нимало не држи пише загребачки портал Index.hr. Карамарко се од своје супруге Енисе, с којом има двоје дјеце, одавно развео. Тема је то о којој Карамарко нерадо разговара.

Да је разведен први је пута признао док је водио кампању за ХДЗ-ове унутарстраначке изборе. Тада је рекао да је са бившом супругом остао у пријатељским односима, те да заједно одгајају дјецу. Каже да од свог приватног живота није желио правити представу за медије.

Ипак, одавно се већ шушка да је Карамарко у вези са 17 година млађом Аном Шарић. Причало се и да је управо она разлог због којег се распао брак предсједника ХДЗ-а. У јавности се у друштву 37-годишње Шарић Карамарко први пута појавио овог љета у Пули, на културној манифестацији "Чаролија Израела - љето у Истри".

Наведене цртице из Карамарковог приватног живота јасно илустрирају како шеф ХДЗ-а до традиционалне породице какву заговара Жељка Маркић и не држи претјерано. Но, то му није сметало да им искаже подршку. Присјетимо се стога Карамаркових лицемјерних и политикантских изјава.

О референдуму:

"Апсолутно ћу изаћи и заокружит ћу 'да'. Ово све што сам рекао, можда не бих требао говорити, али видим да предсједник Републике, госпођа Пусић, итд. говоре да ће заокружити 'не'. Зашто ја онда не бих рекао да ћемо ми, односно да ћу ја заокружити 'да' и да вјерујем да ће наше бирачко тијело, које је народњачко, које је конзервативног карактера, такођер заокружити 'да'".

"Брак јесте заједница мушкарца и жене, и зашто би то било ненормално".

"Ових дана актуална власт покушава уплашити наше суграђане и пријатеље тиме да је ово што тражи Црква и покрет У име породице, да тога нема у Европи. Немојмо томе насједати. Зашто се ми не би добро осјећали у нашој домовини и зашто се не би добро осјећали људи који припадају мањинским групама".

О здравственом одгоју:

"Надам се да ћемо сви скупа устрајати на негацији једног таквог рекао бих, сасвим кривог приступа и, условно речено, силовања родитеља и дјеце. Не може нитко одлучивати о одгоју наше дјеце, а најмање једна странка која ту нема што рећи уопште".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана