Полиција претражила Томпсонов стан у потрази за оружјем

Агенције
Полиција претражила Томпсонов стан у потрази за оружјем

Сплит – Сплитска полиција је прошлог понедјељка претражила стан Марка Перковића Томпсона како би утврдила да ли он посједује оружје, преносе агенције.

– Прошлога понедјељка између 10 и 11 часова на врата мог стана дошли су полицајци с налогом за претрагу стана тврдећи да морају провјерити посједујем ли илегално оружје. Њихова посјета, а и разлог наведен у налогу ме је изненадио. Уз присуство два свједока детаљно су прегледали стан и установили да не посједујем никакво илегално оружје – рекао је Томпсон.

У Полицијској управи сплитско-далматинској потврдили су да су полицијски службеници претражили Томпсонов стан у Сплиту јер је пјевач приликом гостовања у једној радијској емисији изјавио да посједује аутоматско оружје.

– Полицијски службеници поступили су на основу пријаве да је, гостујући у радијској емисији, Томпсон изјавио да посједује аутоматско оружје. На основу тога полицијски службеници у сарадњи с Државним одвјетништвом спровели су криминалистичко истраживање у оквиру којег је претражен и његов стан – наводе у ПУ сплитско-далматинске.

Навели су  да нису пронашли никакво оружје и како криминалистичким истраживањем нису утврђени елементи кривичне ни прекршајне одговорности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана