Милош Видаковић брутално убијен пред 500 људи!

Курир
Милош Видаковић брутално убијен пред 500 људи!

Будва - Милош Видаковић (29) из Панчева убијен је у ноћи између понедјељка и уторка један час послије поноћи хицима из пиштоља у једном локалу испред Старог града у Будви, преноси “Курир”.

Претпоставља се да је ликвидација била наручена.

У ватреном обрачуну рањени су и гости локала Ј. В. (32) из Панчева, Ј. Г. (24) из Инђије, С. Н. (26) из Земуна и О. П. (17) из Берана.

Полиција провјерава особе с којима се Видаковић раније сукобљавао.

- Милош је седео за шанком испред зидина Старог града. Одједном му је с леђа пришао нападач са црним шеширом на глави и у груди му испалио три хица. Убица је потом кренуо да бежи и насумично је испалио још неколико хитаца - преносе црногорски медији.

Послије ватреног обрачуна, више од 500 људи, колико их је било код зидина, у паници је почело да вришти и бјежи.

- На десетине младих задобило је повреде кад је кренуо стампедо. Падали су једни преко других. Било је језиво - наводе медији.

Будвом су одзвањали јауци и запомагање рањених.

Окупљени су им одмах притрчали у помоћ.

- Тешко рањени Видаковић умро је на путу ка болници. Ј. В., Ј. Г. и О. П. помоћ је указана у Дому здравља у Будви, док је девојка С. Н. превезена у которску болницу. Цео град је био блокиран како би убица што пре био ухапшен. Међутим, он је ипак успео да побегне. Полиција је на информативни разговор привела десетак особа које би могле да помогну у расветљавању злочина - пренели су медији.

Видаковић је иначе био близак сарадник Николе Јовшића (30) из Панчева, чија је сестра Тамара Радуловић (29) у мају случајно убијена у обрачуну двије групе младића на прослави поводом рођења Јовшићевог сина у једном београдском клубу.

Досије убијеног

♦ АПРИЛ 2013 - Рањен у земунском насељу Нова Галеника;
♦ АВГУСТ 2009 - Рањен у окршају у Панчеву;
♦ АВГУСТ 2009 - Са четворицом младића се јурио аутомобилима по Панчеву и том приликом су пуцали једни на друге;
♦ ОКТОБАР 2005 - Видаковић је тешко повређен, док је Зоран Лукић (24), сувозач у “БМЊ”, погинуо кад је Видаковић на Панчевачком мосту аутомобилом пробио ограду и слетио на пругу;
♦ ЈУЛ 2004 - Милош Видаковић и двојица Панчеваца сумњичили су се да су послије пребрзе вожње центром Београда и дрског понашања претукли полицајце ПС Врачар.

Хронологија убиства у Будви:

♦  Милош Видаковић сједи за шанком испред зидина Старог града;
♦ Нападач са шеширом на глави прилази му с леђа и пуца трипут у груди;
♦ Нападач бежи ка Словенској плажи;
♦ Насумично пуца и тад је ранио још три особе;
♦ 500 људи креће да бјежи;
♦ Падају једни преко других и повређују се.

Дружио се с Роквићима и Видићем

Убијени Милош и његов старији брат Владимир често су виђани у друштву бројних пјевача и других естрадних личности, међу којима су креатор Саша Видић, као и браћа Марко и Никола Роквић.

- Много ми је жао због тога што се десило, немам речи. Милош је био брат мог најбољег друга. Има дете. Туга. Кад се нешто тако деси, буде ти жао некога кога не познајеш, а замисли тек како је кад познајеш ту особу - рекао је јуче Видић за “Курир”.

Марко Роквић, међутим, није желио да коментарише Видаковићево убиство, па је за наш лист само кратко изјавио: „Не знам ништа о томе. Хвала вам.”

У породичну кућу Видаковића у Панчеву јуче је дошао велики број рођака и пријатеља убијеног Милоша како би изјавили саучешће и његовим најмилијима пружили макар неку ријеч утјехе.

- Милош је пре само неколико месеци добио ћеркицу. Био је диван и поносан отац и муж. Жарко је желео да својој породици пружи добар живот и све што је чинио, чинио је због њих. Овде му живе и мајка и отац, као и брат Влада, с којим је био нераздвојан. Милош је у раној младости био познат као један од најталентованијих кошаркаша - каже рођака убијеног.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана