Лука Бојовић платио 400.000 евра за ликвидацију убице брата

Vijesti.me
Лука Бојовић платио 400.000 евра за ликвидацију убице брата

Подгорица - Саши Цветановићу, осумњиченом за убиство Николе Бојовића, угрожена је безбједност у затвору у Спужу, јер је наводно вођа “земунског клана” Лука Бојовић већ платио његову ликвидацију 400.000 евра, пишу подгоричке “Вијести”.

Цветановић је у Заводу за извршење кривичних санкција у Спужу изолован у посебној ћелији са појачаним надзором и у шетњу излази искључиво сам, сазнаје подгрички дневник од службеника затвора.

Према незваничним информацијама “Вијести”, из затвора у Спужу, међу службеницима овог завода кружи прича да је Бојовић већ дао налог да се Цветановић ликвидира.

“У затвору је велика фрка. Цветановић је изолован, под дуплим катанцима и не смије га један командир сам извести из ћелије. Сам излази на шетњу, строго се води рачуна о његовој исхрани, јер постоји бојазан да га неко отрује. Добили смо наређење да, у случају напада на њега, можемо пуцати”, испричао је службеник затвора.

Из Управе затвора потврдили су да је Цветановић под појачаним надзором, али да је тако од када је доведен у истражни затвор.

Цветановић је оптужен у Србији да је директни извршилац убиства Николе Бојовића, брата вође “земунског клана” који је још у шпанском затвору.

Бојовић, због чије је ликвидације протеклих мјесеци било више хапшења, убијен је крајем априла у центру Београда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана