Козарскa Дубицa: Погинула тројица младића

Агенције
Козарскa Дубицa: Погинула тројица младића

Приједор - Славиша Дражић (27) и Младен Лакић (36) из Приједора и Бранислав Ковачевић (36) из Козарске Дубице погинули су у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у понедјељак око 22 часа у мјесту Велико Двориште на магистралном путу Приједор - Козарска Дубица.

Они су се налазили у аутомобилу "хонда" за чијим је воланом био Ковачевић, а трагедија се догодила када је из још неутврђених разлога изгубио контролу над возилом и ударио у бетонски пропуст. Ковачевић и његови сапутници погинули су на лицу мјеста.

Од мјештана смо јуче сазнали да је на мјесто трагедије први стигао Милан Павловић, власник дворишта уз које се налази кобни пропуст. Рекли су нам да Павловић тренутно није код куће, јер је отишао да да изјаву у полицији. На мјесту несреће окупиле су се комшије и пролазници који су били видно потресени.

Навели су да им је Павловић причао да је са супругом гледао ТВ програм када се изненада зачуо јак ударац. Рекао је да је истрчао напоље и видио аутомобил забијен у пропуст. Зауставио је возило словеначких регистарских таблица те замолио да позову полицију, јер је и сам био збуњен.

Међу онима који су нешто касније стигли на лице мјеста био је и деветнаестогодишњи Срђан Бабић. Казао је да је призор био стравичан.

- Када сам дошао, видио сам потпуно смрскан аутомобил из којег су почели да извлаче погинуле. Придружио сам им се. Стигао је и љекар патолог који је само констатовао смрт, јер нису давали никакве знакове живота ни у тренутку када је аутомобилу притрчао Милан Павловић. Поред једног од страдалих било је бајкерско одијело и кацига. За Ковачевића сам чуо да је дугогодишњи бајкер, а за ове друге не знам - испричао је Бабић.

 

Више детаља о овој трагедији прочитајте у штампаном или електронском издању "Гласа Српске"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана