Керум: Срби нам могу спасити туристичку сезону

ГС
Керум: Срби нам могу спасити туристичку сезону

СПЛИТ - Сплитски предузетник Жељко Керум, који улази у борбу за хрватски парламент, поручује да би Србима и Мађарима требало дати попуст за љетовање, јер једино они могу да спасу туристичку сезону.

 

"Министарство труизма требало би да покрене неку мјеру да нам доведу сусједе Србе и Мађаре. Тиме бисмо могли барем завршити с мањим минусима или на нули. Требало би сусједима Србима који воле наше море, дати приступачније цијене да нам дођу и спасу сезону", предложио је Керум.

Све што је било резервисано, сада се отказује, рекао је Керум, и додао да ће сезона бити лоша.

Он је оцијенио, наводи хрватски портал 24 сата, да на јесен неће бити прихода од сезоне, зима ће бити тешка, а питање је каква ће бити и наредна сезона.

Подсјећамо, Керум је гостујући прије осам година у емисији "Недјељом у 2" изјавио да су Срби извор свих проблема у Хрватској.

Тада је рекао да је његова грешка што је ушао у политику и да је извор његових проблема његова спорна изјава да би Срби требало да знају гдје им је мјесто и да никада не би хтио да има Србина за зета.

Тврдио је да Срби имају већински утицај на медије и на новац у Хрватској.

 "Дјелују у Европи, а камоли у Хрватској, то су страшне позиције, поготово у медијима. Ја сам само рекао оно што већина народа мисли и оно што ја мислим", казао је тада Керум.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана