Инцидент у авиону Монтенегро ерлајнса

Aгенције
Инцидент у авиону Монтенегро ерлајнса

Подгорица - На подгоричком аеродрому ухапшено је лице са Интерполове потјернице које је у Црну Гору допутовало авионом из Франкфурта, а убрзо је међу путницима откривен и повријеђен човјек.

Инцидент се догодио у авиону "Монтенегро ерлајнса" који је допутовао из Франкфурта у Подгорицу, а затим је требало да лети према Београду.

Из полиције кажу да је приликом контроле путне документације утврђено да је у авиону особа коју потражује Интерпол. Бјегунац је ухапшен чим је авион слетио у Подгорицу, пишу подгоричке "Вијести".

Када је тај исти авион требало да полети из Подгорице ка Београду откривен је путник који је био у крававој одјећи, због чега је лет каснио сат времена.

Полиција је утврдила да је ријеч о Београђанину М.М. /58/ који је тог дана имао саобраћајну незгоду у Подгорици када је изгубио контролу над аутомобилом и ударио у бандеру.

Са њим је била и кћерка и на инсистирање особља обоје су морали да напусте авион, у којем је био и митрополит црногорско-приморски Амфилохије.

Из компаније "Монтенегро ерлајс" наводе да их "веома чуди и изненађује чињеница да је особа таквог здравственог стања, након свих аеродромских и полицијских провјера, успјела да дође до авиона".

Инцидент се догодио у петак, 4. октобра, око 18.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана