Херцег Нови: Град поклонио 26 љетовања за 100 гостију из земаља региона

Srna
Херцег Нови: Град поклонио 26 љетовања за 100 гостију из земаља региона

ХЕРЦЕГ НОВИ - Кампања "Херцег Нови те зове" обрадовала је 26 породица из региона које ће бесплатно љетовати у Херцег Новом пет дана.


У првом кругу наградне игре подијељена су љетовања која ће искористити више од 100 гостију из Србије, БиХ, Македоније и Црне Горе, саопштила је општина Херцег Нови.

У саопштењу се наводи да ће добитници награда боравити у хотелима и апартманима врхунског квалитета.

"Поносан сам на чињеницу да постоји огроман број оних који воле Херцег Нови, доживљавају га као свој други дом и једва чекају да се сретнемо на јадранској обали", истакао је предсједник ове општине Стеван Катић и поручио да госте очекују добри домаћини и пријатељи.

У првом кругу кампања је стигла до више од милион и по људи, око пола милиона их је посјетило званични сајт, а више од 30.000 људи из 80 држава пријавило се са жељом да љетује у Херцег Новом. Највеће интересовање забиљежено је у региону, на који је кампања и била усмјерена, па је 65 одсто пријављених из Србије, а 15 одсто из БиХ, наводи се у саопштењу.

Имајући све то у виду, Херцег Нови је одлучио да настави акцију даривања и организује још једну додјелу награда 15. јуна, у сарадњи са бројним хотелијерима и издаваоцима приватног смјештаја који су се укључили.

Шансу да 15. јуна освоје бесплатан смјештај у Новом имаће сви који се пријаве на сајт www.херцегновитезове.цом, као и они који су се до сада пријавили, а нису награђени у првом кругу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана