Црна Гора: Преживио удар грома

Taнјуг
Црна Гора: Преживио удар грома

Подгорица - Адмир Личина (23) из бјелопољског села Корита преживио је удар грома, који га је погодио док је скупљао сијено, преносе данашњи подгорички медији.

Адмиров отац Нурко Личина казао је да је јуче са сином и још једним рођаком сакупљао сијено, када је почела грмљавимна, након чега је сјевнула муња.

- Осјетио сам струју у лијевој нози. Окренуо сам се и видио Адмира како пада са сијена, као да га је рафал из пушке погодио. Адмир није давао никакве знаке живота, односно није дисао и није имао пулс, навео је Нурко Личина.

Он је додао да су Адмиру давали вјештачко дисање и масирали му груди, али ништа није помагало, па су аутомобилом кренули ка бјелопољској болници.

- Мислио сам да сам изгубио сина и све ми је одједном постало црно пред очима. Током транспорта, међутим, нисмо одустали од давања вјестачког дисања и масирања груди, тако да је Адмир на пола пута поново почео да даје знаке живота, након чега се и потпуно освијестио, навео је Нурко Личина.

Адмир Личина је, како преносе подгорички медији, у бјелопољској болници казао да се ничега не сјећа, осим тога да је осјетио бол у лијевом куку гдје му је у џепу панталона био мобилни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана