Богдан Перовић пријављен због пријетње

Вечерњи лист
Богдан Перовић пријављен због пријетње

Сплит - Богдан Перовић, због чијег је пуцања с балкона од четвртка поподне до петка рано ујутро под полицијском блокадом била цијела Вашингтонова улица у Сплиту, добио је од ПУ Сплитско-далматинске пријаву за пријетњу, преноси “Вечерњи лист”.

Портпарол ПУСД Ана Ћепић, рекла је да је Перовић послије криминалистичке обраде и подношења кривичне пријаве државном одвјетништву пребачен у полицијски притвор, гдје ће чекати испитивање код истражног судије и евентуално одређивање притвора.

Перовић је у четвртак око 15.30 часова па онда петнаест минута након поноћи са четвртка на петак изашао на балкон свог стана и испалио по неколико хитаца након свађе са комшијом чијег сина је у сриједу гурнуо јер се играо на олупини аутомобила под Перовићевим прозором.

Због тога је интервенисало неколико припадника темељне и специјалне полиције, те екипе хитне помоћи и ватрогасаца које су његову зграду 15 часова држали под опсадом, чекајући да се 60-годишњи преда.

Кад су у петак у 5.10 часова специјалци упали у његов стан и одвели га у полицијску станицу, претресом је од оружја нађен искључиво пиштољ-стартер или “плашљивац”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана