Влатковић: Борићемо се за развој Требиња

ГС
Влатковић: Борићемо се за развој Требиња

ТРЕБИЊЕ - Носилац листе кандидата Народне партије Српске (НПС) за одборнике у Скупштини града Требиња Јовица Влатковић рекао је да је листа ове странке изузетно квалитетна, те да ће се борити за развој Требиња, водити рачуна о грађанима, омладини и култури.

Влатковић је рекао новинарима да је НПС најмлађа партија у Српској, да први пут излазе на локалне изборе, а њихова одборничка листа има 33 кандидата, од којих је 17 жена, а 18 младих људи.

"Посветили смо се и женама и младима да покажу да могу да носе обавезе које са собом носи политика и одговорност која је везана за град Требиње. Наша листа је изузетно квалитетна, с поносном то могу да кажем, имамо три доктора, магистре, правнике, дипломиране економисте, пољопривреднике", навео је Влатковић.

Он је додао да је императив Градског одбора и Народне партије Српске - народ и мишљење народа, те да ће се борити за развој Требиња.

"Суштина је у култури, показали смо да смо град културе. У посљедњих осам година је то примјетно и видљиво кроз разна дешавања, а мимо културе, многобројне инвестиције у овом граду су показале да су људи који воде овај град и сједе у клупама градске Скупштине одговорни, мисле о свом граду и грађанима. И у наредном периоду ће тако да буде", поручио је Влатковић.

Он је истакао да се у Требињу гради нова болница, те да су развијени многобројни пројекти - неки су у припреми, неки се већ реализују.

"Водићемо рачуна о парковима, дјечијим вртићима, о спортским теренима. Ако нам је здрава омладина, ако су нам здрава дјеца, онда нам је здрава будућност", рекао је Влатковић.

Градски одбор НПС-а подијелио је данас промотивни материјал на требињском Тргу слободе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана