Станивуковић: Успјех се мјери пројектима, не опструкцијама

ГС
Станивуковић: Успјех се мјери пројектима, не опструкцијама

БАЊАЛУКА - ПДП је наставио са обиласком бањалучких насеља, а дјела su огромну подршку добила у Булевару и Кочићевом вијенцу.

Кандидат за градоначелника Бањалуке, Драшко Станивуковић, рекао је да је ово била још једна у низу трибина која почиње дјелима, јер се одржава на новообновљеном игралишту.

- У Бањалуци имате три концепта: један је тај који каже да ће све што буде урађено бити катастрофа и све је негативно. Имате други концепт који све опструише и трећи концепт који гради, ради и показује пристојност, енергију и жељу да Бањалука иде напријед – рекао је Станивуковић.

Додаје да и у овај дио Бањалуке долази поносно, јер је урађено много тога, од инфраструктурних пројеката до урбанизације и модернизације насеља.

-Градили смо канализациону и водоводну мрежу, саобраћајнице, али и спортске терене, игралишта и теретане на отвореном. Имамо у плану и изградњу пасареле за бољу безбједност мјештана, као и изградњу нових вртића – рекао је Станивуковић, додајући да у овом дијелу Бањалуке побјеђују и да добре навике не треба мијењати.

Предсједник и носилац листе ПДП, Бранислав Бореновић, поручио је да је ПДП на Кочићевом Вијенцу навикао да побјеђује, те да је овај пут увјерен у још јачу побједу.

-Увјерен сам у побједу, не само у овом дијелу града негу у цијелој Бањалуци. Драшко је у немогућим условима урадио велике ствари. Овај број људи и оволика подршка за његова дјела показује да ће Бањалука имати свијетлу и добру будућност – рекао је Бореновић.

Он је поручио да дјела побјеђују сво зло и недјела која су поједини покушали да наметну.

-Остало је још 11 дана до тренутка када бирамо будућност Бањалуке, када бирамо између оних који граде и оних који траже неуспјехе да се сладе. Бирамо између оних који успјешан дан сматрају онај у коме су реализовали неколико пројеката и оних који успјехом сматрају када пројекте блокирају. Атмосфера на Кочићевом вијенцу показује да имамо подршку и да смо све оно што смо радили, радили са образом – рекао је кандидат за одборника у Скупштини града Бањалука Бојан Кресојевић.

Он је додао да атмосфера на трибинамо потврђује да Бањалука бира дјела.
Да се у Кочићев вијенац много улагало, те да су мјештани и те како задовољни, потврдио је и кандидат за одборника Томислав Грабовица.

-За вријеме мандата Драшка Станивуковића у овом насељу уређено је више него за 20 претходних година. Од спортски терена, реконструкције водоводне и канализационе мреже, новог кружног тока, нових фасада на зградама, као и још много тога – рекао Грабовица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана