Станивуковић: Носимо највећу корпу урађених дјела и огромну корпу планираних дјела

ГС
Станивуковић: Носимо највећу корпу урађених дјела и огромну корпу планираних дјела

БАЊАЛУКА - У Мишином Хану шаљемо снажну поруку убједљиве побједе, јер и овдје долазимо са дјелима. У овом мандату да смо урадили само централно-спомен обиљежје, то би било довољно да људи кажу – то је вриједно, ово је за побједу. Или да смо урадили само легализацију или књиге или грађевинске дозволе. Било шта појединачно од ових пројеката довољно је да људи кажу да је то велико дјело.

Рекао је ово Драшко Станивуковић, кандидат за градоначелника Бањалуке и актуелни градоначелник, на трибини ПДП-а у Мишином Хану, подсјећајући и на пројекат субвенција за приватне вртиће од 150 КМ.

" А ми смо све ово набројано урадили кумулативно. И централно спомен обиљежје и превоз за пензионере и легализацију и уџбенике и паркове и шеталишта и уређене обале Врбаса, а овдје у Мишином Хану смо урадили путеве, дјечија игралишта, јавну расвјету. Један од пројеката који смо почели од Залужана и Дервиша, а настављамо овдје јесте сигурност пружних прелаза. То су давно требале да заврше "Жељезнице", али то иде споро код њих, па ми ту притекнемо у помоћ. Овдје нам је један од кључних приоритета водоснабдијевање у неколико дијелова Мишиног Хана, поред моста који смо овдје завршили. Затим још дио путева и јавне расвјете, што су ствари које радимо у континуитету", рекао је Станивуковић.

Истакао је да у Мишин Хан долази са највећом корпом урађених дјела и са огромном корпом планираних дјела.

"Када људи виде шта смо до сада урадили имају повјерење за ћемо наставити тако и у будућности. У Мишином Хану остварићемо сигурну и убједљиву побједу и сигуран сам у једно: у све и једној мјесној заједници побиједићу све своје противкандидате", поручио је Станивуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана