Савић: Дужност је борити се за земљу за коју су многи страдали

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Бијељина Бојан Савић рекао је вечерас на трибини у бијељинском насељу Амајлије да у тренутку у којем се налазе Република Српска и регион сматра дужношћу да се бори за земљу за коју су многи страдали.

"Знам за шта се борим, веома сам свјестан садашњег тренутка у ком се налази Република Српска и регион и увијек сам сматрао да, као што у ратним временима војник не пита ништа него се јавља на дужност, тако је и наша дужност да се укључимо и боримо за земљу коју су наши родитељи стварали, а неки и страдали", рекао је Савић.

Он је додао да се све криве Дрине не могу исправити али да се може урадити оно што је "до нас".

Савић је истакао да његов отац није страдао и дао живот за Бијељину, за Републику Српску и Семберију да би његов син живио у Амстердаму, па чак и у Београду.

Како каже, од повратка у Бијељину и укључивања у друштвено – политички живот, схватио је да велики број младих дијели његово мишљење.

"Сви смо ми заинтересовани да боље живимо. Има опција да сједимо са стране, да кукамо како не ваља, а има опција да се укључимо. Ја увијек охрабрујем све младе људе да се укључе и дају свој допринос", навео је Савић.

Према његовим ријечима, посебно га радује велики број младих људи који је спреман да да свој максимум и допринос и не одустаје у борби за боље сутра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана