Нешић: ДНС уз Аџића

Милан Вујић
Нешић: ДНС уз Аџића

ГРАДИШКА - Демократски народни савез (ДНС) је фактор стабилности и развоја Градишке и надам се да ћемо и у будућности у складу са нашим коалиционим потенцијалом наставити да развијамо овај град, рекао је предсједник ове странке Ненад Нешић у Градишци.

Истакао је да је Градишка за ДНС веома битна средина.

-Наш слоган јасно каже „Сложно за Републику Српску, сложно за Градишку”. Сматрамо да по питању развојних планова морамо бити јединствени јер само тако можемо ићи напријед ка будућности - истакао је Нешић, те додао да ће ДНС наставити да подржава актуелног и будућег градоначелника Зорана Аџића.

Носилац листе ДНС Ненад Нешић за Скупштину Града у Градишци Славко Мекињић нагласио је да листу ДНС-а у Градишци чине млади, високообразовани кадрови.

-Сигуран сам да ће ДНС у Градишци имати три одборничка мандата и да ћемо, као и у протеклом периоду, заједно са кандидатом за градоначелника Зораном Аџићем наставити радити на развоју и унапређењу Градишке и провођењу значајних пројеката међу којима је и кружна раскрсница „Јабука” - рекао је Мекињић.

Нешић и Мекињић су позвали чланове странке и грађане да на изборима подрже кандидата за градоначелника Градишке Зорана Аџића, који је заједнички кандидат СНСД-а, ДНС-а и још пет странaка.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Зоран Аџић рекао је да је ДНС дио покрета за Градишку од 2016. године и један од најстабилнијих коалиционих партнера у протеклих осам година што је омогућило стабилну скупштинску већину и реализацију бројних пројеката извршне власти.

-Показали смо у посљедњих осам година да имамо стабилну скупштинску већину, без много несугласица између странака, што је био и предуслов за интензиван развој Градишке. Заједно смо радили и можемо са поносом да изађемо пред грађане, кажемо која дјела смо оставили иза себе и тражимо њихови подршку да и даље градимо и развијамо Градишку и чувамо Републику Српску - нагласио је Аџић и захвалио предсједнику странке Ненаду Нешићу и Градском одбору ДНС-а у Градишци на искреној подршци и сарадњи. 

Демократски народни савез у Градишци на Локалне изборе за Скупштину Града излази са пуном листом од 35 кандидата за одборнике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана