Из СП послали поруку јединства: Снажно и заједно за бољу Дервенту

ГС
Foto: СП

ДЕРВЕНТA- Синоћ је у Дервенти одржана још једна предизборна трибина на којој смо послали снажну поруку јединства и жеље да градимо још бољу Дервенту.

То су саопштили из Социјалистичке партије, нагласивши да је Град Дервента позитиван примјер снажног раста и развоја, чему је значајан допринос дала Социјалистичка партија, и на њеном примјеру треба развијати сваку локалну власт.

СП је у Дервенти представио изборну листу од 34 кандидата, изборни програм, као и заједничког кандидата за градоначелника Игора Жунића.

– Желимо да се боримо заједно са коалиционим партнером и Жунићем, за кога сам увјерен да ће побиједити. То је сјајан човјек који има моралне, стручне квалитете и вриједности које су у овом времену потребне и народу. Камо среће да имамо овакав профил људи у свим срединама Републике Српске – рекао је предсједник СП Петар Ђокић.

Додао је да ће грађани Дервенте сигурно подржати ову политику.

– Ријеч је о политици која је до сада успјела да од Дервенте направи веома развијену заједницу. Заједно ћемо и у наредним годинама радити за опште добро, напредак Дервенте и развој Републике Српске – нагласио је Ђокић.

Носилац кандидатске листе за Скупштину града Дервента Славен Гојковић рекао је да је циљ да се понови резултат претходних локалних избора, четири одборничка мандата.

– Наша политика се огледа на равномјерном развоју села и града, изградњи инфраструктуре, повећању новчаних подстицаја за пољопривреду и пронаталитетну политику, већа издвајања за културу, спорт – додао је Гојковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана