Дринић : Гдје су били професорка и доктори кад се осушио стари храст

ГС
Дринић : Гдје су били професорка и доктори кад се осушио стари храст

БАЊАЛУКА - Док СНСД гласно брине о зеленилу, градећи зграду уништили су храст стар 200 година, а док гласно критикују градњу у граду за четири године нису могли ни да заврше изградњу гараже код УКЦ.

Рекао је ово кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука и народни посланик Небојша Дринић критикујићи је однос СНСД-а према зеленилу у граду на Врбасу.

- Како доктори, професорка и свита СНСД-а брину о зеленилу? Најбоље показује  осушени стари храст у улици Светозара Марковића, који је више од 200 година зеленилом красио Бањалуку - рекао је Дринић.

Осим примјера како брину о зеленилу, Дринић подсјећа и како СНСД гради, наводећи примјер гараже код УКЦ-а која ни након четири године градње ни потрошених преко 50 миликон КМ није завршена.

- Како челиначки фронт “плански” гради? Најбољи примјер је клизиште поред УКЦ-а које називају гаражом. Стамбено пословни – комплекс на мјесту некадашње зелене површине, коју су Бањалучани називали “Пицин парк” примјер је 2 у 1 о зеленилу и о градњи - закључио је Дринић, те упитао да ли су то дјела или недјела?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана