Додик: Приједор стратешко мјесто

Срна
Додик: Приједор стратешко мјесто

ПРИЈЕДОР - Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је да је Приједор стратешки важно мјесто и зато се он гради и јача.

Додик је истакао да је Приједор не само у политичком смислу него у сваком погледу један од најважнијих градова у Републици Српској.

"Зато су наше политике биле усмјерене да градимо, да га јачамо и зато су увијек биле координисане између локалне власти, градоначелника Слободана Јавора, али прије свега грађана", изјавио је Додик новинарима уочи централне предизборне трибине СНСД-а у Приједору.

Он је истакао да су вечерас у овом граду како би направили нове планове и постигли договор с народом, али и да подржи Јавора.

Кандидат за градоначелника Приједора Слободан Јавор истакао је да су и град Приједор и СНСД, у претходном периоду били на услузи грађанима.

"Водили смо одговорну, здраву, искрену политику, усмјерену ка рјешавању проблема наших суграђана, ка развоју и просперитету нашег града", рекао је Јавор.

Истакао је да се данас може видјети да је успјешно ријешено много проблема, те да су успјели да врате моћ одлучивања у мјесне заједнице.

Јавор је рекао да на изборима очекује апсолутну побједу, најмање 10 одборничких мандата и побједу за градоначелника.

"Не сумњамо у резултат, имамо заиста сјајну сарадњу са колиционим партнерима, директну подршку и позивам све грађане да подрже здраву причу", рекао је Јавор.

Носилац одборничке листе Горан Велаула истакао да да планирају да раде и даље и историјски резултат за градоначелника града Приједора.

"Што се тиче одборничке листе, планирамо да повећамо за 30 одсто. Планирамо да ово буде највећа побједа СНСД-а у граду Приједору", рекао је Велаула.

На централној трибини СНСД-а у Спортској дворани "Младост" представљени су и остали кандидати са листе одборника СНСД-а у Скупштини града Приједора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана