Додик: Оспособити дрвну индустрију у Горњим Подградцима

Милан Вујић
Додик: Оспособити дрвну индустрију у Горњим Подградцима

ГРАДИШКА - Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је синоћ на предизборној трибини у Горњим Подградцима да у Поткозарју очекује побједу СНСД-а и кандидата ове странке за градоначелника Градишке Зорана Аџића, јер то заслужују због оног што су урадили у овом мјесту.

Он је истакао да су Горњи Подградци постали сигурно мјесто за живот, гдје су комунални проблеми већином ријешени, изграђени путеви до Градишке и до Мраковице, ријешено питање водовода и фасаде на стамбеним уединицама и школама.

-Остало је да наставимо да подржавамо пољопривредне произвођаче и да одржимо дрвну индустрију која је традиционална производња у овом мјесту - рекао је Додик.

Он је нагласио да су само видљиви резултати нечијег рада битни, а одје долазе са поносом, јер су урадили много, а урадиће још више.

Према његовим ријечима одлучан је да се заједно са народом заложи да се у овом мјесту поново оспособи дрвна индустрија кроз нови власнички однос и обезбиједи запошљавање људи.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Зоран Аџић је истакао да су сви свјесни да је дрвна индустрија срце Подградаца, да она не смије да стане, већ мора да настави да ради.

-Задовољство је што је предсједник Додик рекао да се са свима нама труди да ријешимо проблем дрвне индустрије - рекао је Аџић.

Аџић нагласио да је у претходном периоду оправдао мандат начелника/градоначелника пред народом и показао како се Градишка убрзано развија и нема разлога да се тај развој не настави и убудуће.

Истакао је да се по присуству људи на предизборном скупу види да они вјерују СНСД-у, Додику и градским властима.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Рената Обрадовић Поповић рекла је да присуство више од хиљаду људи показује да СНСД корача у величанствену побједу.

Одборнички кандидат СНСД-а из Горњих Подградаца Звјездан Панић рекао је да треба да се ријеши статус радника и да дрвна индустрија крене са радом, као и да очекују нове инвеститоре како би запослили још стотињак радника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана