Три поклопца од јогурта као улазница у Аквану

В. П.
Три поклопца од јогурта као улазница у Аквану

Бањалука - Посјетиоци воденог парка "Аквана" моћи ће сваког уторка добити цјелодневну улазницу у замјену за три поклопца јогурта "виталија", "моја кравица" или "баланс плус" у чаши.

Пројекат "Отпад није смеће два" спроводи се у сарадњи са мљекаром "Млијекопродукт" и Фондом за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске, а све са циљем подизања еколошке свијести грађана.

- Они који сваког уторка, почевши од данас па до краја сезоне, 31. августа, од 10.30 до 11.30 часова, донесу три поклопца неког од ове три врсте јогурта имаће бесплатну улазницу за тај дан - објаснили су у "Аквани".

Из "Акване" поручују да су и ранијих година имали сличне акције у којима су, између осталог, сакупљане пластичне флаше у замјену за улазницу.

Истакли су да су грађани показали велико интересовање за ове акције. У 2012. години у акцији "Одвоји и рециклирај - отпад није смеће" само у једном дану 2.167 посјетилаца бесплатно је ушло на базен.

Цијена цјелодневне улазнице износи пет марака, четири марке се плаћа од 12 часова, а три од 16 часова.

Дневна улазница за трочлану породицу износи 12 КМ, а за четворочлану 15 КМ, док се изнајмљивање лежаљке плаћа двије КМ, а сунцобрана једна марка. Сезонска улазница за десет улазака износи 35 КМ, 60 КМ се плаћа 20 улазака, 80 КМ за 30 улазака и 100 КМ за неограничен број улазака.

 



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана