Трчимо заједно до пензије: Бањалучки бизнис тимови у акцији

Независне новине
Трчимо заједно до пензије: Бањалучки бизнис тимови у акцији

БАЊАЛУКА - Више од 9.200 колега и колегиница различитих генерација на 9. издању Serbia Business Run направило је прави спектакл на Ади Циганлији. Под мотом „активни заједно“, тимови из 444 компаније освајали су километре забаве и смијеха.

Неки су били ту због такмичарског духа, други због забаве, али сви су имали заједнички циљ – јачање тимске повезаности и промовисање здравог начина живота. Осим што су се такмичили са тржишним конкурентима на стази, запослени су провели квалитетно вријеме са својим колегама уз тимско фотографисање, пословно умрежавање и журку са колегама из других компанија.

„Волио бих да постанемо ресурс за све запослене људе Србије да остану фит и активни током своје каријере, било да нам је до пензије остало 5 или 50 година радног стажа. Од ове године мото трке је #активнизједно. Важно је да смо заједно као тимови и важно је да то заједништво подијелимо са цијелом пословном заједницом Београда“, рекао је Веролјуб Змијанац, оснивач Schneider Electric Serbia Business Run.

Ако је судити по броју и енергији тркач(ица)а на Ади Циганлији, његове ријечи имале су одјека. Не само у Србији. Тркачки спектакл из Београда у октобру стиже у сунчану Бањалуку. Лиценцу Adria Corporate Run League под мотом #активнизједно преузео је, наравно, енергични Бањалучанин Горан Ћорић, с тркачким искуством Београда, Њујорка, Бостона, Сарајева, Лондона…

„Спајамо посао и рекреацију! Желимо да се кроз спорт повезујемо са људима из цијелог региона, а зашто не и Европе и свијета. Истовремено се забављамо и градимо здравије друштво“, рекао је Ћорић, с нагласком на тимски дух, виталност и дугорочну корист од физичке активности, не само за појединце него и за компаније.

Дан испуњен забавом, трчањем и умрежавањем са колегама из различитих индустрија у граду на Врбасу биће 11. октобар. Без обзира на то да ли је неко искусни тркач или потпуни почетник, ово је прилика да се покрене и ужива у физичкој активности.

Довољно је имати удобне патике, осмијех и спремност на добру забаву, те формирати тим са произвољним бројем чланова и пријавити се путем сајта.

Екипа може сваки километар претрчати у стилу „лаганог џогинга“, уз причу и шале које допиру до пролазника и мотивишу још некога да крене путем забаве и здравља. Када сви коначно стигну на циљ, уморни, али насмијани, права забава тек почиње. Побједнички тим поносно прима своје медаље, али сви славе као да су побједници. Смијех, музика и весела атмосфера уз добру храну и пиће, одјекује градом, симболизујући снагу тимског рада и пријатељства које надмашује пословне границе.

У оквиру Бизнис трке у Бањалуци – заједно градимо снажније пословне заједнице и здравији начин живота! Трчимо заједно до пензије, а можда и дуже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана