Шест кандидата за директорску фотељу Центра за предшколско васпитање

В. П.
Шест кандидата за директорску фотељу Центра за предшколско васпитање

Бањалука - На други конкурс за избор директора Центра за предшколско васпитање и образовање пријавило се шест кандидата. Као и прошли пут поново су конкурисали Босиљка Бошњак, Јелена Куртиновић, Наташа Радуловић, Слађана Мишић док се међу новим кандидатима налазе Гордана Гаврић и Марина Миркоња.

Сви пријављени осим Куртиновићеве која ради у ОШ "Бранко Ћопић", су запослени у Центру за предшколско васпитање. На претходном конкурсу као кандидат за директора била је предложена Босиљка Бошњак али одборници Скупштине града нису дали зелено свјетло њеном именовању.

Договором владајуће коалиције на нивоу града ова позиција припада кадру Социјалистичке партије.

У току је и четврти покушај избора директора Центра за социјални рада а пријавила су се два кандидата: тренутни вршилац дужности директора Вера Сладојевић и бивши в.д директора Дајана Јаглица-Ђукић.

Према ријечима члана комисије за интервјуе и шефа клуба одборника Демократског народног савеза (ДНС) Борана Босанчића разговор са пријављеним кандидатима требало је да нуде одржан 16. јула али је одгођен због болести предсједника комисије и није одређен нови термин.

Први човјек Центра за социјални рад требало би да буде кадар ДНС.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана