Помоћ за четворо Милаковића

Срна
Помоћ за четворо Милаковића

Бањалука - Градоначелник Бањалуке Слободан Гаврановић и директор Фабрике обуће "Бема" Маринко Умићевић уручили су данас поклоне четворочланој породици Милаковић у Бањалуци, поводом васкршњих празника.

"Ријеч је о четворо дјеце, која се сада брину сама о себи. Родитељи су се још раније развели, а отац је недавно преминуо, тако да о цијелој породици сада брине старија сестра Милица", рекао је Гаврановић новинарима.

Према његовим ријечима, Милица, која има 21 годину, брине о три малољетна брата.

"Дошли смо да овој храброј породици честитамо празнике, али и разговарамо са њима да видимо како даље можемо да им помажемо, да би остали на окупу", истакао је Гаврановић.

Он је додао да је ријеч о честитој и вриједној дјеци."Сва тројица дјечака иду редовно у школу, добри су ученици и баве се спортом, док најстарија Милица тренутно повремено ради како би издржавала породицу", рекао је Гаврановић.

Он је обећао да ће се потрудити да Милици Милаковић нађе стални посао, али и да дјечацима помогне у наставку школовања.

"Заједно са Умићевићем донијели смо пригодне поклоне и постараћемо се да им сутрашњу васкршњу трпезу учинимо што богатијом", рекао је Гаврановић.

Милица Милаковић захвалила је градоначелнику и свима који желе да помогну њој и њеној браћи, јер им је свака помоћ добродошла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана