Пијани напали полицију на купалишту Врућица у Бањалуци

Срна
Пијани напали полицију на купалишту Врућица у Бањалуци

Бањалука - Два мушкарца и жена ухапшени су јер су на купалишту "Врућица" у Бањалуци у пијаном стању нарушавали јавни ред и мир, а затим вријеђали и физички напали полицајце.

Ухапшени су двадесетосмогодишњи М.Б. из Мркоњић Града, тридестогодишња Б.Б. и двадесетшестогодишњи С.П, обоје из Бањалуке, речено је Срни у Центру јавне безбједности Бањалука.

Прије доласка полиције, М.Б. и Б.Б. су се безобзирно понашали и вријеђали грађане на плажи. Када су стигли полицајци, М.Б. их је вријеђао и псовао, а једног од њих је покушао да удари пивском флашом у главу, док је Б.Б. ударила другог полицајца у врат и поцијепала му службену униформу.

Алкотестирањем је утврђено да М.Б. има 1,44 промила алкохола у организму, док је Б.Б. одбила алкотестирање.

Двадесетшестогодишњи С.П. из Бањалуке је ухапшен јер је током успостављања нарушеног јавног реда и мира песницом ударио М.Б. Алкотестирањем је утврђено да има 1,11 промила алкохола у крви.

Против М.Б. и Б.Б. ће Окружном тужилаштву Бањалука бити поднесен извјештај за кривично дјело напад на службено лице у вршењу послова безбједности, а против С.П. ће надлежном Основном суду бити достављен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Срна незванично сазнаје да су ухапшени Мирко Бјелајац, Бојана Благојевић и Слободан Прпа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана