Крпе рупе у улици Триве Амелице

Ј. П.
Крпе рупе у улици Триве Амелице

Бањалука - У склопу редовног одржавања градских саобраћајница у петак је у насељу Росуље, у улици Триве Амелице, вршено крпљење рупа на главној саобраћајници.

Из Градске управе су рекли да је саобраћајница у овој улици била у веома лошем стању, те да се у оквиру редовног одржавања саобраћајница врши њена санација. Предсједник Савјета мјесне заједнице Росуље Жељко Гагула каже да су путеви на територији ове мјесне заједнице пуни рупа и да вапе за санацијом.

- Драго ми је да се кренуло са радом на саобраћајницама у нашем насељу јер их је доста оштећено. Надам се да се неће зауставити само на рупама у улици Триве Амелице - рекао је Гагула.

Он је додао и да "Путеви РС" одржавају неколико саобраћајница у овом насељу.

- Ипак, морам признати да је улица Триве Амелице најоштећенија, посебно у посљедње вријеме. Прољетос је ту рађен тротоар и има видна оштећења од нагуравања асфалта. Сада Градска управа поправља та оштећења - казао је Гагула.

Мјештанка улице Триве Амелице Сања Јовић казала је да је ова улица јако прометна и да заслужује да се обрати више пажње на њено одржавање.

- Добили смо нов тротоар, а сада ће бити санирана и саобраћајница. То поправља услове живота у нашем насељу  - рекла је Јовићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана