ДНС предложио Веру Сладојевић за в.д. директора

С. А.
ДНС предложио Веру Сладојевић за в.д. директора

Бањалука - Клуб одборника Демократског народног савеза (ДНС) у Скупштини града упутио је званичну иницијативу градоначелнику Слободану Гаврановићу за именовање Вере Сладојевић за новог вршиоца дужности директора Центра за социјални рад.

Овим је потврђено недавно писање “Гласа Српске” да ће доћи до промјене на челу ове установе и да ће ДНС-ов приједлог бити Вера Сладојевић.

ДНС-ов приједлог, како сазнајемо, подржаће њихов коалициони партнер Савез независних социјалдемократа (СНСД), а према ранијем договору између владајуће коалиције ДНС-а, СНСД-а и Социјалистичке партије (СП), мјесто директора ове установе припада ДНС-у.

Руководство ове установе бира се већ трећу годину и до сада су пропала два конкурса за именовање првог човјека Центра.

Подсјећамо да је на првом конкурсу Вера Сладојевић била оцијењена као најбољи кандидат. Предложеним кандидатом нису били задовољни у ДНС-у, који је тражио поништење конкурса. На другом конкурсу Далила Бојић-Ролд из ДНС-а оцијењена је као најбољи кандидат, али је добила негативно мишљење Комисије за избор и именовања, због чега је расписан трећи конкурс. На посљедњем конкурсу највише бодова добила је Вера Сладојевић, 123, док је другопласирана била Бојић-Ролд са 113 бодова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана