Вече искрених емоција у Требињу

СРНА
Вече искрених емоција у Требињу

ТРЕБИЊЕ – Пјесник Марко Милошевић и пјевач Борис Реџак приредили су Вече поезије и пјесме у Требињу.

У оквиру богатог репертоара, публика је имала прилику да ужива у Реџаковој музици, те у поезији Милошевића, једног од најпознатијих савремених српских пјесника.

Директор требињске Народне библиотеке Милосава Супић Вуковић рекла је да су вече у башти Библиотеке организовали као поклон суграђанима који прате њихов рад.

Вуковићева је изјавила да овакве велике догађаје не би могли да организују без подршке града, градоначелника Мирка Ћурића и осталих надлежних у Градској управи који препознају значај културе, јер је у тој области Библиотека направила велики искорак организујући најзначајније догађаје.

Пјесник Милошевић изјавио је да је са Реџаком до сада организовао 150 наступа за годину и два мјесеца у земљама региона, а да су у Требињу други пут.

„Наступамо скоро сваку другу ноћ негдје и овдје смо дошли отвореног срца. Овај град је чаробан. Урадили смо велику ствар и вратили смо поезију и праву музику и пјесму међу људе, што је недостајало посљедњих 30 година. Људи су жедни искрене емоције“, рекао је Милошевић, те додао да имају око 15 наступа мјесечно.

Реџак је истакао да је њихов наступ ауторски и да он изводи своју музику, док Милошевић рецитује своју поезију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана