Тражи се нови Џејмс Бонд

Aгенције
Тражи се нови Џејмс Бонд

Чувени енглески тајни агент 007 вратио се међу корице и по ријечима писца новог романа о Џејмсу Бонду, он је баш онакав каквог га памтимо, али "мало другачији" и баш личи на глумца Данијела Деј Луиса.

Писац Вилијам Бојд је представио јавности свој нови роман о Џејмсу Бонду, за чије је писање добио одобрење од породице Јана Флеминга, који се прославио књигама о агенту 007.

Нови роман о авантурама агента Џејмса Бонда зове се "Соло" а писац није крио велика очекивања и жељу да га у екранизацији књиге тумачи глумац Данијел Деј Луис, за кога Вилијам Бојд каже да је "створен за ту улогу".

Бојд је такође нагласио да је Јан Флеминг једном рекао да га Бонд подсјећа на познатог америчког кантри пјевача Хоугија Кармајкла.

"Данијел Деј Луис је исти Хоуги Кармајкл ", реко је Вилијам Бојд.

Радња новог романа о Џејмсу Бонду "Соло" дешава се 1969. године и у њему главни јунак има 45 година и већ помало осјећа посљедице старења, а авантуриастички дух и тајни задаци га воде преко Лондона и Вашингтона до Западне Африке.

Књига "Соло" је представљена на луксузној промоцији са спортским коилима, пилотима и стјуардесама, како би се "осјетио дух романа", а у продају ће се у Енглеској наћи од 26. септембра.

Да ли ће продуценти послушати жељу писца романа и ангажовати Деј Луиса тек ће се видјети, али је сигурно да ће Данијел Крејг снимити још два филма о популарном агенту 007.

Међутим, ових дана појавиле су се гласине да су продуценти већ почели да траже одговарајућу замјену Крејга, а наводно први на листи је глумац Том Харди, познат по улози негативца у филму "Успон мрачног витеза".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана