Стиже Клунијева прича

Александра Маџар
Стиже Клунијева прича

Бањалука - Наставци анимираних авантура и филмова са стрип јунацима, али и комедије и пустоловине обиљежиће репертоар за 2014. годину у бањалучком мултиплексу "Палас".

На велико платно стижу и нове романтичне приче, трилери, хорори, фантазије из холивудске продукције, али и српски филмови.

Публика широм Републике Српске имаће прилику да погледа занимљиве приче створене из различитих погледа на свијет филмских стваралаца. Фебруар доноси праву филмску забаву различитих жанрова.

- Од сутра ће публика имати прилику да погледа филм "Америчка превара" у којем насловне улоге тумаче Бредли Купер, Џенифер Лоренс, Ејми Адамс, Кристијан Бејл и Џереми Ренер. Такође нам стиже и хорор "Рођен из мрака" - прича о младом пару који никако не може да се присјети како су провели једну ноћ свог меденог мјесеца - најавила је портпарол мултиплекса "Палас" Марина Поповић.

Додаје да ће, поред ова два филма, репертоар од сутра бити богатији и за анимирано остварење "Лего филм 3D".

Узбудљива прича "Чувари насљеђа" у режији Џорџа Клунија, рађена према познатом истоименом бестселеру Роберта М. Едсела, оживјеће 13. фебруара на биоскопском платну. Радња филма заснована је на истинитим догађајима и говори о људима који су пронашли и спасли баштину човјечанства.

- Поред овог акционог трилера, од 13. фебруара на репертоару је и романса проткана фантазијом "Зимска прича". Седам дана касније долази анимирана комедија "Ћурке на слободи 3D" као и цртана авантура "Сњежна краљица 3D" - казала је Поповићева.

Посљедњи филм на репертоару за овај мјесец стиже 27. фебруара, а ријеч је о "Робокапу" који представља научну фантастику препуну акције.

Март ће бити у знаку комедије, почеће филмом "The Grand Budapest Hotel", а наставак ће услиједити у знаку анимираног остварења "Mr Peabody and Sherman 3D" и приче надахнуте грчком историјом "300: Рисе оф тхе емпире". Од 20. марта публика ће моћи да погледа "Дизнијеву" музичку драму "Muppete Most wanted" и романтичну причу "Endless Love". Филм "Ноа" са Раселом Кроуом у главној улози на репертоару је од 27. марта.

"Рио 2"

Синхронизована анимирана авантура "Рио 2" биће на репертоару од 10. априла, а од 24. априла на репертоару је и "Амазинг спидерман 2". Плавко, плава ара која је освојила публику у првом дијелу, сада живи савршени живот у Рио де Жанеиру са својом вољеном женом Бисерком и њихово троје дјеце. Али, када Бисерка одлучи да дјеца морају да науче да живе као и све праве птице, ствари се компликују...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана