Премијера новог филма Милоша Биковића крајем октобра

Танјуг
Foto: Јоурнал.рс

БЕОГРАД - Филм „Изолација” са Милошем Биковићем у главној улози биће премијерно приказан 29. октобра у Сава центру у Београду, саопштили су данас дистрибутери.

Како је објаснио редитељ и сценариста Марко Баковић, ова мистерија је осмишљена са циљем да публици пружи оно што и аутори пројекта воле да гледају, наведено је.

„Трилер који не нуди само узбуђење, већ и нешто другачије, свјеже и дубоко повезано са савременим темама и токовима”, истакао је он.

Баковић је рекао да „Изолација” тестира границе између стварности и њене перцепције, отварајући питања која се тичу свих.

„Препун неочекиваних обрта и преврата, овај хибридни трилер комбинује елементе више жанрова како би пружио искуство које ће, вјерујем, задовољити љубитеље трилера и оне који траже моћну причу унутар сложеног и динамичног наратива”, објаснио је Баковић.

Радња филма смјештена је на живописним локацијама планине Таре и води главног јунака по танкој граници између параноје и стварности.

Филм прати причу истраживача Јована (Биковић) који се бави проучавањем дивљих животиња.

На почетку, самоћа му се чини као идеалан бег од цивилизације, али убрзо почињу да га узнемиравају необјашњиви догађаји и постаје свјестан да није сам.

Поред Биковића, улоге тумаче и Миодраг Мики Крстовић, Милена Предић, Милутин Дапчевић, Младен Андрејевић, Марко Мак Пантелић, Анђела Јовановић и Алиса Лацко.

Косценариста је Марко Јоцић, директор фотографије је Ђорђе Стојиљковић, а монтажерка Наташа Пантић.

За сценографију су задужене Сања Булат и Катарина Плавша, композитор је Никола Јеремић, док је костимографкиња Јелена Ђорђевић.

Продукцијске куће Викторија Филм, Archangel Digital, Ливада Продукција, ЛМЦ и Talking Volf productions стоје иза овог филмског пројекта.

Реализован је уз подршку Министарства културе Републике Србије, Телекома Србија, Филмског центра Србије и Аудио-визуелног центра Републике Српске.

Дистрибутер је Арт Виста.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана