Нермин Шишић иза браве због пуцњаве

Nezavisne.com
Нермин Шишић иза браве због пуцњаве

Тузла - Судија је одредио притвор Нермину Шишићу (28) из Тузле, осумњиченом да је 15. априла пуцао према једном младићу, којег, срећом, није погодио.

Пуцњава је, међутим, тек један од разлога што је овај Тузлак послат иза браве.

Сумња се да је тог дана, око поноћи, на локацији Видиковац на тузланском брду Илинчица,  прво вербално напао младића који је ту дошао аутомобилом.

"Након тога је пришао његовом аутомобилу и дршком пиштоља разбио стакло на лијевим возачевим вратима, те отишао до свог возила, вратио се и испалио један хитац из пиштоља у правцу доњег дијела тијела младића, којег није погодио. Потом је младића ударио дршком пиштоља у главу", саопштено је из Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона.

Судећи по информацијама из Тужилаштва, нападач је након свега својим аутомобилом, а у којем је био и његов пријатељ,  отишао с мјеста догађаја. Узрок напада није познат.

Притвор је Шишићу одредио судија за претходни поступак Општинског суда Тузла, а који је прихватио приједлог Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона.

Тужилаштво овог двадесетосмогодишњака терети за насилничко понашање, тешку повреду те неовлаштено набављање и држање и оружја.

Полиција из Тузле је осумњиченог пронашла и ухапсила одмах након овог догађаја. Потом је над њим извршена криминалистичка обрада, те је он, уз извјештај, предат Тужилаштву.

"Поступајући тужилац је донио наредбу о спровођењу истраге и испитао је осумњиченог", саопштио је јуче Адмир Арнаутовић, стручни савјетник за односе с јавношћу Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана