Велика потрага у Сарајеву: Полиција објавила слику мигранта осумњиченог за убиство мушкарца

Г.С.
Велика потрага у Сарајеву: Полиција објавила слику мигранта осумњиченог за убиство мушкарца

Полиција Кантона Сарајево утврдила је да је мигрант који је у уторак у Отесу убио једну особу раније хапшен због дроге. За њим се и даље траје трага.

Како сазнаје Аваз, он је наводно склон употреби наркотика, а Полицијска управа Илиџа послала је јуче и његову фотографију крим-служби Управи полиције.

Сада покушава да се утврди његова локација, а вјерује се да се крије негдје на подручју Илиџе или Новог Града. Вјерује се да има и помагаче, а из МУП-а КС су потврдили да је ријеч о држављанину Марока.

Полиција је синоћ објавила његове иницијале и фотографију.

"Радећи на расвјетљавању и документовању везаном за догађај у улици Барска, подручје општине Илиџа, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, дошли су до сазнања да се у вријеме истог на наведеном мјесту налазило лице иницијала А.Х, рођен 1986.године, држављанин Марока.

"Из МУП-а КС раније су упутили апел грађанима да евентуална сазнања о осумњиченом, односно његовом кретању или мјесту боравка, доставе Оперативном центру Управе полиције МУП-а КС путем телефона 122 или 033 206 666, односно 033 207 777 или најближој полицијској станици", саопштили су из МУП-а КС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана