Ухапшен пијани возач који је изазвао двије саобраћајне незгоде у Зворнику

Срна
Ухапшен пијани возач који је изазвао двије саобраћајне незгоде у Зворнику

ЗВОРНИК - Н.Ж. из Зворника ухапшен је због сумње да је нарушио јавни ред и мир и изазвао двије саобраћајне незгоде, управљајући возилом пијан, саопштено је данас из зворничке Полицијске управе.

Полицијској станици Зворник пријављено је да је Н.Ж. у мјесту Каракај нарушио јавни ред и мир виком и галамом, након чега је управљајући аутомобилом "форд" изазвао саобраћајну незгоду у насељу Метеризе, оштетивши друго возило.

Н.Ж. је, након тога, наставио да управља аутомобилом, гдје је убрзо изазвао и другу саобраћајну незгоду у Зворнику, нанијевши материјалну штету на возилима, а повријеђених није било.

Током увиђаја полицијски службеници Полицијске станице Зворник су алкотестирањем утврдили да је Н.Ж. имао 2,27 промила алкохола у крви и према њему ће бити предузете законом прописане мјере због почињених прекршаја.

И возач аутомобила С.П. из Дервенте ухапшен је јер је утврђено да има 2,21 промил алкохола у организму, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Наведено лице ухапшено је јуче, додаје се у саопштењу.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирана су два кривична дјела, једно нарушавање јавног реда и мира и једна саобраћајна незгода са материјалном штетом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана