У тучи у Сарајеву једна особа убијена, двије повријеђене, полиција трага за мигрантима

Срна
Foto: Кликс

САРАЈЕВО - У тучи на Илиџи лице чији су иницијали Х.Б. (36) је смртно страдало, док су двије особе повријеђене и на лијечењу су на Клиници за торокалну хирургију Универзитетског клиничког центра у Сарајеву.

Полиција Кантона Сарајево обавијештена је синоћ у 22.25 часова о тучи више лица у улици Барска, те да има повријеђених, саопштено је из кантоналног МУП-а.

На мјесто догађаја изашли су полиција и екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево чији љекар је констатовао смрт једног лица, држављанина БиХ.

Према до сада прикупљеним сазнањима у везу са извршеним кривичним дјелима убиство и тешка тјелесна повреда доводе се три непозната лица - мигранта, навела је полиција.

Једно од два повријеђена лица задобило је тешке тјелесне повреде опасне по живот, док су код другог констатоване лакше тјелесне повреде.

О свему је упознат дежурни тужилац Кантона Сарајево који је изашао на мјесто догађаја и руководио увиђајем.

Полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, под надзором дежурног тужиоца, предузимају мјере и радње на расвјетљавању и документовању почињених кривичних дјела, идентификацији и проналаску извршилаца, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана