Стравични детаљи данашње несреће: Погинула дјеца од 10, 7 и једне године

ГС
Стравични детаљи данашње несреће: Погинула дјеца од 10, 7 и једне године

КРАЉЕВО - На путу између Краљева и Рашке у месту Бојанићи, данас око 13.20 часова догодила се језива саобраћајна несрећа у којој су се сударили возило Војске Србије и путнички аутомобил, и том приликом је погинуло пет особа, а једна тешко повређена.

- Смртно су страдали возач и путници у путничком аутомобилу Данијел Л. (33), његова дјеца Л. Л. (10), Л. Л. (2017), М. Л. (1), те Д. К. (27), док је Данијелова супруга Мирјана Л. Б. (32) задобила тешке телесне повреде - наводи се у саопштењу полиције.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично тешко дјело против безбједности јавног саобраћаја, полиција је у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Краљеву задржала возача М. В. (50) који је управљао возилом Војске Србије.

Њему је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Краљеву на даље поступање.

ЈЕЗИВ судар аутомобила и војног возила: Петоро мртвих, погинуло троје дјеце

- Путнички аутомобил био је потпуно поклопљен војним возилом, скроз смрскан. На лице мјеста дошле су екипе ватрогасаца-спасилаца. Успели су некако да подигну војно возило и помјере га. Призор који нас је затекао је страшан, ово је права трагедија – испричао је један од очевидаца, а преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана