ПУ Фоча: Надзорним камерама "уловили" два возила са неодговарајућима таблицама

Срна
Foto: Илустрација

ФОЧА- Припадници Полицијске управе Фоча су надзорним камерама за препознавање регистарских таблица евидентирали два кривична дјела фалсификовања исправа на подручју општина Ново Горажде и Вишеград.

Полиција је у Новом Горажду радом на терену идентификовала лице Б.Ж. из Горажда које се сумњичи да је починило кривично дјело посебни случајеви фалсификовања исправе, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Надзорном камером у Новом Горажду 24. априла регистрован је пролазак теретног возила "мерцедес" на којем су се налазиле таблице чија је важност потврде о регистрацији истекла, а провјерама је утврђено да су таблице неприпадајуће за наведено возило.

Лице Б.Ж. је признало извршење кривичног дјела и након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављен извјештај.

Вишеградска полиција идентификовала је лице И.М. из Вишеграда које се сумњичи да је починило кривично дјело посебни случајеви фалсификовања исправе.

Надзорном камером у Вишеграду 3. маја регистрован је пролазак путничког возила "ауди“ на којем су се налазиле таблице којима је истекла важност потврде о регистрацији.

Извршеним провјерама утврђено је да су таблице неприпадајуће за наведено возило, а осумњичено лице је признало извршење кривичног дјела.

У току је даљи рад на документовању кривичног дјела, након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево против лица И.М. бити достављен одговарајући извјештај. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана