Приједорчнин ухваћен у покушају крађе

Срна
Приједорчнин ухваћен у покушају крађе

ПРИЈЕДОР - Приједорчанин чији су иницијали Г.К. лишен је слободе након што је ухваћен у покушају извршења кривичног дјела на објекту у којем су смјештене просторије удружења грађана, саопштено је из Полицијске управе /ПУ/ Приједор.

Из полиције наводе да су дојаву да је у току извршење кривичног дјела у Улици Милоша Обреновића у Приједору, запримили јуче око 1.45 часова, након чега је брзом интервенцијом полиције у близини затечено једно лице.

“Даљим радом на расвјетљавању кривичног дјела, утврђено је да је дјело покушало починити лице чији су иницијали Г.К. из Приједора”, наводи се у саопштењу.

Истог дана Г.К. је лишен слободе и извршена криминалистичка обрада, којом је утврђено да је осумњичени покушао извршити тешку крађу, али је након уочених полицијских службеника побјегао са лица мјеста.

О овом догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, а након комплетирања предмета против лица Г.К. биће достављен извјештај за почињено кривично дјело тешка крађа у покушају.

Незванично, ријеч је о просторијама Удружења грађана “Дон” које је и раније било на мети лопова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана