Приједорчанин у стану држао арсенал оружја и дрогу

Срна
Foto: Срна

ПРИЈЕДОР- У претресу стамбеног објекта који користи лице чији су иницијали О.Б. из Приједора полиција је пронашла експлозивна средства, оружје, муницију и дрогу, саопштено је данас из приједорске Полицијске управе.

"Одузети су војна пушка М-76, аутоматска пушка, пиштољ CZ, кубура, двије ручне бомбе, 24 оквира за пушку, три оптике, пригушивач, 2.163 метка различитог калибра, 4,97 грама марихуане и други предмети који ће бити кориштени као доказ у кривичном поступку", наводи се у саопштењу.

Претрес је обављен слиједом информација до којих је полиција дошла након што је контролом једног лица из Приједора пронашла 17 грама марихуане и мрвилицу за марихуану.

Предмети су депоновани у судски депозит, а Окружном јавном тужилаштву Приједор је против лица О.Б. поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Полицији је пријављено да је од 20. до 21. јануара ове године из стамбеног објекта у Приједору украдено 850 евра, колекционарски новац, златни накит и сребрењак вриједан око 500 евра.

О овом случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор и рад на проналаску извршиоца и расвјетљавању кривичног дјела тешке крађе је у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана