Нукић препродавао посуђена аута

Небојша Томашевић
Нукић препродавао посуђена аута

Сарајево - Ади Нукић из Сарајева ухапшен је због сумње да је препродао позајмљене аутомобиле те покушао да изнуди новац од Сарајлије за његово возило.

Извор близак истрази испричао је да је Нукић посљедњих дана од неколико познаника позајмио пет аутомобила, али их није вратио.

- Нукић је четири аутомобила присвојио и затим наводно препродао. Од власника петог возила је тражио паре. Нукић је том човјеку покушао да изнуди већу количину новца како би му вратио његов аутомобил који је раније од њега посудио - рекао је извор близак истрази.

Додао је да је Нукић откривен и приведен након пријаве једног до власника возила.

У МУП-у сарајевског кантона су, наводећи иницијале Нукића, потврдили да су га ухапсили.

- Осумњиченог А. Н. теретимо да је починио четири кривична дјела утаје, те кривично дјело изнуде. Он је предат у Одсјек за задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево. Полиција наставља истрагу с циљем расвјетљавања и документовања криминалних активности овог лица - рекли су у сарајевској полицији.

Нукић је полицији познат одраније као чинилац кривичних дјела утаје, изнуде и превара. Њега је прошле године претукао мајстор борилачких вјештина и ултимат-фајт борац Денис Стојнић јер је пет његових возила намијењених за рад рентакар агенције продао ауто-мафији.

Казао је да је намјеравао да отвори рентакар фирму и препусти посао познанику Нукићу, али га је он жестоко преварио.

- Нукић је дао возила ауто-мафијашима, који су ме звали и рекли да га држе заробљеног и да ће га пустити и вратити возила ако донесем 55.000 марака. Дао сам им новац и извукао Нукића, који је био сав модар - изјавио је тада Стојнић.

Додао је да је цијели случај за њега сада завршен.

- Нукић је повукао оптужбе против мене и пријатеља, међу којима је био и Дино Ћехајић, и сада смо у добрим односима. Све се на крају добро завршило. Опростио сам Адију - казао је Стојнић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана