Дјевојка претучена јер није дозволила непознатом мушкарцу да сједне за њен сто

vijesti.me
Дјевојка претучена јер није дозволила непознатом мушкарцу да сједне за њен сто

БУДВА - Никшићанка В. Ј. (21) претучена је у Будви након што је одбила да непознатом мушкарцу дозволи да сједне за сто за којим је сједила са другарицама, пишу Вијести.

Према њеним ријечима, мушкарац од 30-ак година је пријетио да ће је силовати прије него што ју је ударио, а напао ју је и његов друг.

Инцидент се догодио у ноћи 25. августа, а полиција још није идентификовала двојицу насилника који су претукли В.Ј.

Никшићанка је полицији рекла да су она и њена пријатељица те ноћи изашли у Будву, а нешто иза поноћи отишле су у ресторан на Словенској плажи.

- Села сам за сто ближе улици, док је Р. отишла да наручи храну. Док сам сједилаа сама за столом, пришао ми је непознат човјек, висок око 180 центиметара, свјетлосмеђе косе, стар око 30 година. Имао је браду и носио је црну мајицу. Сјео је за мој сто, а ја сам му рекла да је мјесто заузето и да не може да сједи. Почео је да се понаша дрско говорећи: "Да ли пише да је заузето?" У том тренутку је пришла моја другарица Р. и рекла му да она сједи на том мјесту - испричала је полицији Никшићанка.

Она је даље објаснила да је мушкарац устао, али је наставио да виче, затим је отишао и њих двије су наставиле да једу. Међутим, убрзо се вратио са још једним мушкарцем и дјевојком и наставио са пријетњама и увредама, укључујући пријетње силовањем.

- Умијешала се дјевојка која је била са њим и, док ми се извињавала, пришао ми је и ударио ме ногом у стомак. Моја другарица Р. је устала и стала између нас да ме заштити, али је њу ударио песницом у главу. У том тренутку ме је други мушкарац који је био са њим ухватио за десну руку и два пута ударио песницом у главу, након чега сам пала у несвијест. То је све чега се сјећам - рекла је инспекторима.

Никшићанки је те ноћи указана љекарска помоћ у будванској Хитној помоћи, након чега је превезена у болницу у Рисан.

Из Управе полиције је речено да су 25. августа у 1.41 часова службеници Одјељења безбједности Будва од медицинског особља Хитне медицинске помоћи Будва обавијештени да су упућени у улицу Словенска обала, гдје су затекли В.Ј. из Никшића, која је рекла да ју је физички напало непознато мушко лице.

-Жртви је указана љекарска помоћ у ХМП Будва, након чега је превезена у КБЦ „Васо Ћуковић“ у Рисну, на даља испитивања. Полицијски службеници Одјељења безбједности Будва предузели су низ мјера и радњи на расвјетљавању овог догађаја, прикупили обавјештења од више лица и о догађају обавијестили тужиоца Основног државног тужилаштва у Котору, који се још увијек није изјаснио кривично дјело. Када су у питању надзорне камере са објекта брзе хране који се налази у близини мјеста злочина, полицијски службеници су са њих узели видео-материјал, који, међутим, не показује стварни физички напад. Рад на овој теми је у току -  рекли су из Управе полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана