Бањалука: Ухапшено лице које је украло алат вриједности 6.500 КМ

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Лице из Бањалуке чији су иницијали М.С. ухапшено је данас, због сумње да је из бањалучког предузећа украло више различитих алата вриједности 6.500 КМ.

Украдени предмети су пронађени и биће враћени власнику, а службеници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лице М.С због сумње да је кривично дјело тешка крађа починило у ноћи између 29. и 30. априла, саопштено је из ове управе.

Службеници Полицијске станице Кнежево јуче су ухапсили лице иницијала Т.Ђ. из ове општине, због сумње да је починило кривично дјело недозвољене производње и промета оружја или експлозивних материја.

Надлежној полицијској станици истог дана у 22.50 часова, пријављено је да у угоститељском објекту у Кнежеву лице Т.Ђ. у алкохолисаном стању узнемирава госте.

Тестирањем је код лица Т.Ђ. утврђено присуство од 2,33 промила алкохола у организму, а пронађена је и одузета ловачка пушка власништво лица М.Ђ. из Кнежева, против којег ће бити достављен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду због почињеног прекршаја из Закона о оружју и муницији Републике Српске.

О наведеним случајевима обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана