У m:tel понуди iPhone 16 – генијалан у сваком погледу

M:tel
У m:tel понуди iPhone 16 – генијалан у сваком погледу

Издржљив, снажан, али лаган, с већим екранима, најтањим рубовима од било којег Apple производа, са дугметом за брзо приступање корисним функцијама и великим скоком у трајању батерије.

Уз iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Про и iPhone 16 Pro Max, које од данас можете пронаћи у m:tel продајним мјестима, очекују вас унапређене видео функције, аутоматско сумирање порука и савршене фотографије захваљујући новој контроли камере и ултра широким камерама које омогућавају још бољи зум. Нови А18 Bionic чип обезбјеђује брже перформансе, значајно повећава трајање батерије и гарантује сигурност ваших података.

Једна од највећих иновација у овим телефонима је Apple Intelligence. Овај систем доноси неколико напредних функција које побољшавају корисничко искуство. Систем се прилагођава корисниковом начину употребе уређаја и апликација, а пружа и резиме важних обавјештења и е-порука, што је практично и корисно.

Ваш одабрани iPhone 16 спојите са Претплата тарифама и уживајте у неограниченим разговорима, порукама, бонусима за мобилни интернет и револуционарним функционалностима које доносе нови Apple уређаји.

Посјетите вама најближу m:tel пословницу и уз нови iPhone 16  сурфујте на најбољој мрежи у БиХ. Будите дио технолошке револуције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана