Сутра промјенљиво до претежно облачно

Srna
Foto: Printscreen

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује промјенљиво до претежно облачно вријеме са краћим сунчаним периодима и дневном температуром ваздуха до 22 степена Целзијусова.

Јутро ће бити умјерено до потпуно облачно и прохладно, мјестимично уз маглу око ријека и по котлинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана промјенљиво облачно уз краће сунчане периоде, а од централних предјела ка југоистоку претежно облачно, гдје повремено може падати слаба киша у краћим интервалима, али ће углавном преовладавати суво вријеме.

Јутарња температура ваздуха биће од осам до 14, у вишим предјелима од три степена, а дневна од 17 до 22, у вишим крајевима од 11 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница осам, Соколац 13, Хан Пијесак, Бихаћ и Градачац 14, Мркоњић Град и Сребреница 15, Приједор, Бијељина и Бањалука 16, Рудо, Добој и Сански Мост 17, Бугојно, Дрвар и Сарајево 18, Билећа и Јајце 19, Добој, Требиње, Ливно и Тузла 20, Зеница 21, Неум 22, Груде 23, те Мостар 24 степена Целзијусова. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана